Augusta Car, Concesionario Oficial Hyundai en Tarragona, Cambrils, Reus y Valls.

Nuestras noticias

Digues una sola paraula i guanya un cap de setmana a l'Ebre!

Digues una sola paraula i guanya un cap de setmana a l'Ebre!

Seguint amb la tònica de "si una cosa funciona, no la toquis", hem decidit tornar a sortejar un cap de setmana a l'Ebre per dues persones, a pensió complerta al Delta Hotel. Aquesta vegada també deixem un Hyundai per desplaçar-se amb total llibertat.

El funcionament serà similar a l'anterior edició però no exactament igual. Aquesta vegada no us fem provar un cotxe. N'hi ha prou en què passeu per qualsevol dels nostres concessionaris i quan parleu amb els nostres assessors comercials els hi digueu la paraula clau: CINKING.

Una vegada passi això, us donarem una butlleta. L'omplireu amb les vostres dades de contacte i la dipositarem en una urna que tenim preparada al concessionari de Tarragona. En cas que feu la visita als concessionaris de Reus, Cambrils o Valls, s'omplirà la butlleta en format word, s'enviarà als companys de Tarragona i ells la dipositaran a l'urna.

La promoció finalitza al 30 de juny i per participar-hi s'ha de ser major d'edat. El sorteig se celebrarà l'1 de juliol. Anunciarem el guanyador via xarxes socials i el contactarem personalment per informar-lo del premi.

A partir d'aquí tindrà tot el mes de juliol per fer ús del premi. Que tingueu molta sort! Però abans passeu a visitar-nos!