Augusta Car, Concesionario Oficial Hyundai en Tarragona, Cambrils, Reus y Valls.

Nuestras noticias

AUGUSTA CAR - HYUNDAI REUS ET PORTA A LA GANXET PINTXO

AUGUSTA CAR - HYUNDAI REUS ET PORTA A LA GANXET PINTXO

La ruta de tapes Ganxet Pintxo, tot i que encara no arriba als cinc anys d'edat, ja s'ha convertit en un referent de l'oci reusenc. Per aquest motiu, des d'Augusta Car no hem dubtat en sumar-nos en aquest esdeveniment tan esperat.

 

La proposta és molt senzilla. Només heu de passar per les nostres instal·lacions de Reus, a l'Autovia Reus-Tarragona, darrere dels bombers, i portar-nos un posagots dels que es poden trobar a qualsevol dels 71 establiments participants a la Ganxet Pintxo. Una vegada allí, ompliu un formulari amb les vostres dades i us donarem vals per cinc pintxos. I si us animeu a provar un dels nostres vehicles, no seran cinc pintxos sinó que en seran deu. Ja ho veieu, l'oferta és irrebutjable!

 

I direu... I si encara no hem pogut passar a fer cap pintxo? Doncs cap problema, ompliu aquest formulari via internet i aneu al concessionari de Reus. El resultat serà exactament el mateix que portant el posagots.

 

Esperem que gaudiu de la Ganxet Pintxo. Teniu temps des d'avui dia 7 d'abril fins al diumenge 17. No hi falteu!

Actualització

La proposta ha estat tot un èxit. Tant, que ja s'han acabat els vals que hi teníem destinats. Finalment s'han repartit 250 tapes de la mà de Hyundai Reus-Augusta Car, 50 més de les que teníem previstes en un principi.De totes maneres, en la propera Ganxet Pintxo hi tornarà a haver la mateixa campanya. Així que podeu guardar els posagots per l'edició de tardor.