Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Serveis

A Augusta Car estem equipats per atendre’l amb la qualitat de servei i atenció que vostè necessita i que ha portat a Hyundai a ser un dels principals productors mundials d’automòbils. El nostre compromís comença quan vostè adquireix un vehicle Hyundai. Per això recomanem acudir sempre a un establiment autoritzat com Augusta Car. D’aquesta manera mantindrà vigent la seva garantia, a la vegada que protegirà la seva seguretat i la de la seva família, evitarà possibles danys al seu vehicle i ajudarà a cuidar el medi ambient, ja que el seu Hyundai funcionarà en perfectes condicions.

Per què preferir els nostres Serveis Tècnics Autoritzats?

Servei garantit

Hyundai produeix els seus vehicles comptant amb els estàndards de qualitat més alts, fet que ens permet entregar una garantia als nostres clients i assegurar-los la plena satisfacció en l’ús del seu nou vehicle.

Professionals capacitats

El departament tècnic de Hyundai disposa de professionals multidisciplinars, altament capacitats i eficients per donar a tots els nostres clients un servei i suport d’alta qualitat, d’acord amb els estàndards de la marca. Els nostres professionals van renovant els seus coneixements i tècniques gràcies a programes de formació contínua.

Recanvis originals

A Hyundai vostè hi trobarà tots els recanvis originals que el seu vehicle necessita, fet que aportarà seguretat, disponibilitat i durabilitat al seu vehicle. A Augusta Car només utilitzem recanvis originals de Hyundai i totes les operacions realitzades al nostre taller tenen 2 anys de garantia en materials i mà d’obra. Demani pressupost previ sense compromís i aprofiti la nostra experiència. Per més informació, visiti www.hyundaiaccesorios.es

Tecnologia punta

Disposem d’equips de diagnòstic que permeten analitzar els components electrònics del seu vehicle i que detecten les possibles avaries ràpidament. Aquest anàlisi i identificació del vehicle es registra a una infoteca que permet fer un seguiment del vehicle. Tot un treball continu en consonància amb el dels fabricants.

Taller multimarca

Podrà reparar el seu vehicle a les nostres instal·lacions, comptant sempre amb el personal més qualificat i el millor equipament.

Taller de planxa i pintura

Seguint la línia del concessionari, totes les operacions són realitzades per professionals qualificats, que utilitzen l’última tecnologia en instal·lacions, equips, productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat. Tot això amb la garantia que proporciona Hyundai.

Servei ràpid

Podrà realitzar el manteniment del seu vehicle sense demanar cita prèvia de forma ràpida i eficaç. També disposem del servei de planxa ràpida per reparar petites intervencions de planxa amb un temps de resposta breu.

Vehicle de substitució

Disposem de vehicles de substitució a un preu reduït per quan el seu vehicle s’estigui reparant als nostres tallers. Li recomanem que sol·liciti aquest servei al moment de concertar la cita al taller.

Finançament de postvenda

Li oferim finançament per les seves reparacions de taller, accessoris i recanvis perquè ho pugui pagar amb còmodes quotes (prèvia autorització de l’entitat de crèdit).

Inspecció pre ITV

Li fem la revisió pre ITV gratuïta i li portem el seu vehicle a la revisió de la ITV. No dubti a demanar informació d’aquest servei als nostres assessors.