Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Qui som

Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls.

A Augusta Car portem molt de temps oferint-li els millors serveis Hyundai, comptant amb un equip altament qualificat que s’encarregarà que el seu vehicle estigui sempre com al primer dia. En les nostres àmplies instal·lacions disposem de la gamma més complerta de vehicles nous, d’ocasió i de tots els serveis de postvenda necessaris per a un manteniment adequat del seu vehicle: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

El nostre equip està format per professionals especialitzats i amb una àmplia experiència en el sector de l’automoció, que estaran a la seva disposició per tal d’oferir-li el millor servei, amb un tracte proper i adaptat a les seves necessitats. El nostre equip l’assessorarà en tot allò relacionat amb la compra del seu vehicle nou o d’ocasió i en el servei de taller i postvenda.

El nostre taller compta amb els millors sistemes de diagnòstic, maquinari i instal·lacions per fer que el seu vehicle estigui sempre en òptimes condicions de funcionament, amb la garantia i seguretat que només Augusta Car li pot oferir.

Fruit de la dedicació als nostres clients, a Augusta Car hem posat en funcionament un nou servei: un concessionari virtual on podrà trobar tot allò que necessiti per al seu vehicle Hyundai de forma ràpida, fàcil i accessible des de qualsevol lloc.

Esperem que gaudeixi de la seva visita web.