Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Ofertes comercials

Nou Hyundai TUCSON Hybrid 48V

Nou Hyundai TUCSON Hybrid 48V

El Hyundai Tucson Híbrid de 48V, és un tipus de vehicle híbrid en el qual el motor de combustió és assistit per un altre elèctric que li permet reduir el consum de combustible i emissions de CO2, però sense realitzar una conducció 100% elèctrica.

 

Quins avantatges té?
El sistema de 48V redueix de forma dràstica les emissions de CO2, de manera que el Tucson Híbrid 48V compta amb etiqueta mediambiental ECO. Això suposa que, amb ell es pot accedir al centre de les grans ciutats durant els episodis de contaminació ia les zones de prioritat residencial, té reduccions o exempcions en el pagament de parquímetres i en l'Impost de Tracció Mecànica (IVTM), i descomptes en peatges.

La tecnologia Híbrida de 48V és molt més econòmica, ja que té un cost bastant inferior que la dels vehicles híbrids o híbrids endollables.

A més, el sistema de 48V és el mínim requerit per reduir de forma dràstica les emissions de CO2, de manera que el Tucson Híbrid 48V compta amb etiqueta mediambiental ECO. Això suposa que, amb ell es pot accedir al centre de les grans ciutats durant els episodis de contaminació ia les zones de prioritat residencial, té reduccions o exempcions en el pagament de parquímetres i en l'Impost de Tracció Mecànica (IVTM), i descomptes en peatges.

El Tucson Híbrid 48V té tot el plau del Hyundai Tucson, però amb menys emissions i una eficiència molt més gran.