Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

WTCR 2018: Hyundai si celebra a la pista

WTCR 2018: Hyundai si celebra a la pista

En Macau (Xina) es va realitzar l'última data del Campionat Mundial de Turismes (WTCR), sèrie que va debutar aquest any com a reemplaçament de l'extinta WTCC, amb la victòria de l'argentí Esteban Guerrieri al comandament d'un Honda Civic Type R TCR.

No obstant això, va ser Hyundai Motorsport qui va poder celebrar a la Xina, al confirmar-se el títol de constructors a través dels seus equips clients, i el de pilots en mans de l'italià Gabriele Tarquini, al comandament d'un Hyundai i30 N TCR de l'equip BRC Racing.

Per Hyundai Motorsport, aquest títol té una particular rellevància, ja que va ser el mateix Tarquini qui va liderar el desenvolupament de l'i30 N TCR, després que la companyia decidís involucrar-se en les competències de pista al començament de 2017.

L'italià va aconseguir aquest any cinc victòries en el WTCR, cinc voltes ràpides i dues pole position, demostrant el potencial de l'i30 N TCR, model que a més va aconseguir vuit victòries a mans d'altres pilots d'equips client de Hyundai.

Fins a vuit i30 N TCR van participar en el TCR europeu en 2018, guanyant cinc de les primeres deu carreres. Altres clients també corren al TCR Itàlia, TCR Alemanya i TCR Regne Unit, així com en el Pirelli World Challenge a Estats Units, on l'equip va guanyar dos campionats.

Addicionalment, un parell de i30 N TCR van formar part de les 24 Hores de Nürburgring disputada al maig, guanyant la pole position per a la classe TCR i acabant en el podi de la categoria.

Font: www.autocosmos.com