Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Setmana Cinking de Hyundai: Aprofita les condicions especials en tota la gamma Hyundai fins el 15 de febrer

Setmana Cinking de Hyundai: Aprofita les condicions especials en tota la gamma Hyundai fins el 15 de febrer

Què és Cinking?

Al finançar la compra del teu Hyundai, als nostres 5 anys de garantia sense límit de quilòmetres i els nostres 5 anys d'assistència en carretera, li afegim 5 anys de manteniment gratis per que el teu vehicle, estigui sempre com el primer dia.

 

Què inclou Cinking?

5 ANYS DE GARANTIA SENSE LÍMITS DE QUILÒMETRES

Tots els nostres models han estat fabricats seguint els més alts estàndards de qualitat. Amb aquesta confiança i pel màxim compromís amb els nostres clients, oferim 5 anys de garantia sense límit de quilòmetres en tots els elements del vehicle *.

5 ANYS ASSISTÈNCIA EN CARRETERA

Servei gratuït d'assistència durant 5 anys, de manera que els nostres clients, en cas d'avaria en el seu propi domicili o en carretera, poden trucar al Centre d'Assistència i el vehicle serà remolcat fins al Concessionari Oficial Hyundai més proper.

5 ANYS DE MANTENIMENT GRATIS

I ara t'oferim a més, 5 anys de manteniment gratis per que el teu vehicle estigui sempre com el primer dia. Un manteniment realitzat amb els mitjans més avançats, el personal més qualificat i el compromís que només Hyundai pot donar-te **.

I ara Cinking t'ofereix un finançament a la teva mida

 

CINKING SOLUCIÓ FLEXIBLE

Adaptats a la teva vida És la forma més flexible per adquirir el teu Hyundai, donant-te la possibilitat de pagar-ho mitjançant unes quotes mensuals reduïdes. A més, et garantim un valor mínim pel teu vehicle que et permet triar entre tres opcions en finalitzar el contracte: canviar- quedar-te'l tornar-***

 

CINKING CREDIT

Al teu abast

Adquireix el teu Hyundai amb pagaments mensuals dissenyats a mida. Només has de triar el Hyundai que més t'agradi i pagar-ho en còmodes mensualitats amb tots els avantatges del finançament:

- Estalvi

- Flexibilitat

- Cobertura total

* Excepte en components de cobertura de garantia limitada. Els vehicles utilitzats com Taxi o vehicles de lloguer, disposaran d'una cobertura de 3 anys, amb un límit de 100.000 km.

** Inclou 5 anys de manteniment gratuït o els 5 primers manteniments del vehicle, el que abans succeeixi i sempre seguint les especificacions i intervals indicats en el passaport de servei del vehicle que correspongui, en la seva modalitat estàndard. No inclou operacions addicionals detectades durant la seva realització.

*** Subjecte al compliment de les condicions de devolució subscrites en el contracte de crèdit. Els models Gènesi, H1 Van, H1 Travel i H350 estan exclosos del Programa Cinking