Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Presentació Oficial Nou Hyundai i30 a Tarragona

Presentació Oficial Nou Hyundai i30 a Tarragona

Un cotxe únic necessita una presentació única.

Fa unes setmanes que hem rebut la nova gamma de Hyundai i30 al teu concessionari oficial Hyundai Augusta Car. Un cotxe amb un disseny atempoal, modern, més esportiu, ampli i potent que la versió anterior.

Per donar-li una gran benvinguda, el divendres 17 de febrer tens una cita al teu concessionari Hyundai Augusta Car, a la Carretera Nacional 340, número 199 de Tarragona a la Hyundai i30 Party Move ON que hem preparat per a tu.

 

En què consisteix la Hyundai i30 Party Move ON?

La i30 Party Move ON consisteix en ni més ni menys que en un exclusiu i irrepetible esdeveniment que retransmetrem en Streaming des de Barcelona a les nostres àmplies i modernes instal·lacions d’Augusta Car. Consisteix en la presentació oficial del nou Hyundai i30 a nivell nacional.

Per això, comptarem amb la retransmissió en directe d’un concert únic a càrrec de Gloria Gaynor (reina de la música disco amb temes com I Will Survive) i el cantant català Delafè.

 

Què he de fer per assistir a la i30 Party Move ON?

Si t’agradaria assistir a aquesta presentació única i novedosa que t’acostarem en exclusiva a Augusta Car, únicament has de contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic indicant a l’assumpte que t’agradaria assistir a la i30 Party Move On.

Important! Places limitades per aforament, per tant, si estàs interessat, contacta amb nosaltres el més aviat possible. Les invitacions s’assignaran en ordre de recepció de les sol·licituds.

 

A continuació et facilitem l’horari previst per la presentació del Nou Hyundai i30 a Augusta Car:

Un esdeveniment irrepetible que podràs disfrutar en directe des de les teves instal·lacions de Hyundai Augusta Car a Tarragona.

A Hyundai Augusta Car sempre busquem sorprendre’t i estar a la última en tecnologia, no et pots perdre aquesta festa amb retransmissió en directe des de Barcelona.

Qualsevol consulta que tinguis, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d’un correu electrònic a online@augustacar.es

- 17.00 - 21.30 h: Portes Obertes del concessionari i exposisició del Nou Hyundai i30 Move ON. Copa de cava i pica-pica per als assistents.

- 21.30 - 21.40 h: Introducció als grans cantants que amenitzaran la presentació del nou Hyundai i30 amb les seves veus.

- 21.40 - 22.40 h: Concert de Gloria Gaynor i Delafé

- 22.40 h: Fi de l'acte

 

Un esdeveniment irrepetible que podràs disfrutar en directe des de les teves instal·lacions de Hyundai Augusta Car a Tarragona.

A Hyundai Augusta Car sempre busquem sorprendre’t i estar a la última en tecnologia, no et pots perdre aquesta festa amb retransmissió en streaming en directe.

 

PER ASSISTIR A LA HYUNDAI I30 PARTY MOVE ON CLICA AQUÍ