Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Nova generació del Hyundai i30 Wagon: elegància i versatilitat

Nova generació del Hyundai i30 Wagon: elegància i versatilitat

- La nova versió familiar serà el proper membre de la família i30, després del llançament de cinc portes.

- El seu disseny intemporal destaca per la seva forma versatilitat i elegància.

- La nova generació i30 Wagon celebrarà la seva estrena mundial al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra 2017 durant la roda de premsa de Hyundai

- En combinació amb els fars i els llums diürnes de LED, la nova generació i30 Wagon té una forta presència visual.

 

Alta versatilitat amb un dels maleters més grans del segment

L'elegant disseny de l'i30 Wagon no compromet l'espai del maleter: amb 602 litres d'espai i 1.650 litres amb els seients abatuts, té un dels maleters més grans del segment. La versatilitat es veu reforçada per l'espai d'emmagatzematge addicional sota del maleter amb diversos compartiments.

La longitud total del cotxe és de 4,585 mm (versió de 5 portes: 4,340 mm), l'alçada és de 1.465 mm (1.475 mm amb cremallera). L'amplada total de 1.795 mm i la distància entre eixos de 2.650 mm són les mateixes que les de cinc portes.

 

El millor paquet de seguretat de la seva classe

Hyundai Motor ofereix els últims avenços en tecnologia de seguretat activa i connectivitat a la Nova Generació i30 Wagon. L'i30 ofereix els màxims estàndards en seguretat activa, com la Frenada Autònoma d'Emergència, Detector de Fatiga del conductor, Assistència de Llum en Carretera i Sistema d'Assistència de Manteniment de Carril.
Utilitzant sensors de cambra, el sistema de frenada Autònoma d'Emergència (AEB) funciona en tres fases. En primer lloc adverteix al conductor visual i acústicament, controlant la frenada quan hi ha perill de col·lisió i aplicant la màxima força de frenada per evitar una col·lisió o minimitzant el dany quan una col·lisió és inevitable. El reconeixement opcional de vianants utilitza un radar frontal i evita o disminueix les conseqüències d'un impacte amb un vianant.
Sistema de detecció de fatiga del conductor (DAA). Aquest sistema detecta símptomes de distracció per fatiga al conductor per evitar possibles accidents.

El Sistema Avançat de Control de Creuer Intel·ligent (ASCC) manté una velocitat i una distància constant amb el vehicle que el precedeix accelerant i frenant automàticament fins a 180 km / h. Si el trànsit s'atura, el sistema aplica el fre fins que l'automòbil es deté i accelera a la velocitat desitjada tan aviat com el carril aquest buidat. El Detector de Angle Mort (BSD) controlant els angles del darrere i, si es detecta un altre vehicle, apareix un avís visual en els miralls exteriors.

El Sistema d'Alerta de Trànsit Posterior (RCTA) redueix el risc de col·lisió amb vehicles que s'aproximen al maniobrar marxa enrere en zones estretes i d'escassa visibilitat.

El Sistema d'Assistència de Manteniment de Carril (LKAS) alerta al conductor quan es realitzen moviments perillosos a més de 60 km / h mitjançant la detecció de la posició del vehicle. El sistema LDWS emet una alarma abans que el vehicle trepitgi la línia blanca, gris o blau o les línies en relleu de la vora de la carretera, mentre que el sistema LKAS avisa el conductor acústica i visualment abans de corregir la direcció per tornar el cotxe a una posició segura.

La Funció d'Informació de Límit de Velocitat (SLIF) identifica els senyals de velocitat de la carretera i mostra el límit de velocitat en temps real. La informació es mostra tant a la pantalla del sistema de navegació com en el grup TFT.

Sistema actiu de llums llargs (HBA) detecta tant els vehicles que s'aproximen com els vehicles que es troben en el mateix carril per davant durant la nit i canvia la llum d'encreuament segons sigui apropiat, reduint els efectes encegadors en altres conductors. Sempre que no hi hagi vehicles detectats HBA reactiva automàticament els llums altes, maximitzant el rang de visió del conductor.

 

Intel·ligent i connectat

L'i30 Wagon ofereix als clients un interior espaiós i elegant amb un disseny horitzontal i una pantalla flotant lliure per al sistema d'informació i entreteniment. La pantalla tàctil de vuit polzades del sistema de navegació de nova generació ofereix característiques de connectivitat d'última generació, com Apple CarPlay, Android Auto i LIVE Services. Un sistema de càrrega sense fil per a telèfons intel·ligents amb l'estàndard Qi està disponible. Els clients poden triar entre diferents opcions d'àudio, inclòs el sistema d'àudio amb una pantalla tàctil LCD capacitiva de cinc polzades amb càmera de visió posterior dinàmica integrada, connectivitat Bluetooth i funcionalitat My Music.

 

Motors dinàmics i eficients

L'i30 CW de Nova Generació es mou gràcies a una gamma de motors de gasolina i dièsel turboalimentats de petita cilindrada que ofereixen una experiència de conducció dinàmica i eficient. Els clients poden triar entre dos motors de gasolina i un motor turbo dièsel d'1.6 litres amb tres sortides. El Wagon està disponible amb el nou motor turbo de gasolina de quatre cilindres de Hyundai, l'1.4 T-GDI ofereix una potència màxima de 140 CV i el nou T-GDI de tres cilindres 1.0 que ofereix una potència màxima de 120 PS.

 

Dinàmica de conducció

L'i30 CW de Nova Generació s'ha desenvolupat i provat a Europa, amb la realització de proves de durabilitat accelerades i proves dinàmiques en el circuit de carreres més exigent del món, el famós Nürburgring. Amb una carrosseria més rígida i lleugera en utilitzar acers d'alta resistència i el fet que es combina amb la direcció 10% més directa i un xassís nou desenvolupat permet que el conductor pugui conduir de forma dinàmica juntament amb Alts nivells de confort.

* Prova oficial de cicle combinat - Tots els valors són provisionals i no homologats encara, per tant subjectes a canvis.