Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

ExpoFira Km0. Gran exposició única i exclusiva.

ExpoFira Km0. Gran exposició única i exclusiva.

Els dies 1, 2, 3 i 4 de març tens una cita a FiraReus. Set concessionaris de la província de Tarragona, exposaran més de 500 vehicles de km0 en un espai incomparable que supera els 3.400m2.

Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction, es concentraran durant 4 dies per oferir una amplíssima oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys. Hi trobaràs cotxes de les marques que cada un d’ells representa : Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover. Des de vehicles d’alta gamma a preus increïbles fins a petits utilitaris amb grans descomptes.

D’entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i per tant gaudeixen de millors descomptes. Els Km0 no han estat usats i, per tant, no tenen quilòmetres. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d’altres que s’han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos i es posen a la venda a preus increïbles.

El vehicle que necessites, ara pot ser teu. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes, SUV i vehicles 4x4 amb fins a un 40% de descompte. A més, absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits. Molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

La ubicació triada per aquesta gran ocasió, ha estat la FiraReus, ja que es tracta de l’espai per excel·lència en la venda de vehicles i ja és conegut per la majoria de gent. Fàcil accés, lloc per aparcar i molts metres quadrats per poder-hi exposar gran varietat de models i marques.

Vine. T’esperem a Fira Reus!

Entrada lliure

Horari: de 10 a 21h tots els dies