Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els Special Days tornen a Hyundai Tarragona

Els Special Days tornen a Hyundai Tarragona

Tenint en compte el gran èxit dels Special Days del passat febrer, a Hyundai Tarragona tornarem a repetir la mateixa fórmula aquesta setmana. De dijous a dissabte omplirem la nostra exposició de Tarragona de vehicles i li donarem un aire festiu, convertint-la en un “outlet” reservat per a clients que han demanat cita prèvia i que ja vénen amb la determinació d’estrenar cotxe.

En motiu dels Special Days, el concessionari de Tarragona no durà a terme la seva activitat comercial habitual. Els nostres assessors comercials atendran les persones que han demanat cita prèvia, segons una planificació preparada amb antelació. Ara bé, si algú arriba al concessionari sense haver reservat cita, no se'l deixarà de banda. Se l'atendrà tan bon punt sigui possible quan algun dels nostres assessors comercials tingui una estona lliure entre les visites concertades.

De totes maneres, si algun client prefereix visitar-nos a la manera convencional, amb més tranquil·litat, els concessionaris de Reus, Cambrils i Valls sí que duran a terme la seva activitat comercial amb total normalitat o que a partir de dilluns a Tarragona també es restablirà el funcionament habitual.