Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 8 al 10 de febrer

Els plans per al cap de setmana: del 8 al 10 de febrer

Una setmana més Augusta Car Hyundai et porta l'agenda amb els millors plans per fer aquest segon cap de setmana de febrer. El Cós Blanc de Salou és el plat estrella d'aquest cap de setmana, després que fou ajornat dissabte passat per les previsions meteorològiques. Podreu gaudir de l'obra de teatre «Només una vegada», protagonitzada per actors coneguts de la Televisió de Catalunya; mentre que un concert solidari amb la lluita feminista i la culminació de les IV Jornades Musicals, entre d'altres seran alguns dels esdeveniments que us presentem.

Tot el cap de setmana

— El Parc Central dóna el tret de sortida a la setmana de l'amor. Són moltes les activitats que oferirà el centre comercial tarragoní per a fer que la setmana de Sant Valentí arribi carregada d'emocions.

— Gaudeix de les classes de zumba gratuïtes de Zona Fitness Torredembarra, que s'oferiran durant tot el mes de febrer a tots aquells que hi vulguin assistir, sense cap mena de condicions.

— Exposició fotogràfica 'Els primers trets de Francesc Boix' a Valls. Fins al 17 de febrer, la Sala Sant Roc acull aquesta exposició amb fotografies inèdites de la Guerra Civil i la 2a República; un autèntic tresor per a la memòria històrica.

— Comença la Festa Major de Santa Eulàlia de Riudecols. Aquest cap de setmana Riudecols està de festa, amb gegants, música, projeccions, jocs i concerts.

— Gaudeix de les millors estrenes a Ocine Les Gavarres. 'The Prodigy','La lego película 2' o jefa por accidente' són algunes de les pel·lícules presentades.

Divendres, 8 de febrer

— Culminen les XV Jornades de Disseny Yazoo. Les conferències i la formació han sigut els protagonistes d'unes jornades carregades de talent i, sobretot, de disseny.

— Concert solidari amb les lluites feministes, en el que les dones seran les úniques protagonistes de la nit, comptant amb actuacions dels grups Pasquines i Roba Estesa.

— «Nacidos para bailar», el nou show de Los Vivancos arriba a Reus. Un espectacle que oferirà estils musicals diversos, canvis d'escenografia i música en directe. Dansa, humor, arts marcials, virtuosisme musical i molt més.

Dissabte, 9 de febrer

— Salou arriba al punt culminant de la seva Festa Major d'Hivern. El Cós Blanc serà el gran protagonista d'un cap de setmana carregat d'actes, amb cercaviles, balls, festa i correfoc.

— La Maga Melanie engegarà la programació cultural 2019 de Mont-roig i Miami  Platja. Enchantée és el nom d'aquest espectacle que arriba carregat d'il·lusionisme i que estarà dirigit pel Mag Lari.

— «Només una vegada», l'obra teatral que fa ressò de la violència de gènere. El Morell serà l'escenari d'una representació que fa al·lusió a un dels principals problemes que ens trobem en l'actualitat, representada per tres actors reconeguts de la Televisió de Catalunya.

— L'espectacle familiar «Cösmix» a càrrec de la companyia Teatre Mòbil. Un espectacle familiar que explica la història d'un pallasso que es representarà a Valls.

Diumenge, 10 de febrer

— Arriba la Festa Popular del Mandongo a Capafonts. Una edició que, una vegada més, arriba carregada de gastronomia popular perquè tots els assistents recordin les tradicions del poble.


— Continua la 15a Jornada de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils. Unes jornades que s'allargaran fins al desembre, oferint un any ple de degustacions pels més fanàtics de la gastronomia cambrilenca.

— El Convent de les Arts d'Alcover presenta un espectacle de dansa, 'Blink Flash Duncan' és una proposta d'expressió artística per als més petits, posant especial interès en les emocions pròpies.