Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 27 al 29 d'octubre

Els plans per al cap de setmana: del 27 al 29 d'octubre

Augusta Car Hyundai et porta l'agenda de nou amb els millors plans per aquest cap de setmana! Els concerts tenen protagonisme amb el Festival Accents i la programació del Convent de les Arts, però també té un pes especial aquest cap de setmana l'Enramada de l'Arboç i els actes previs per preparar la Castanyada, entre altres.


Tot el cap de setmana

— Prades connecta aquest cap de setmana amb la natura i celebra l'arribada de la tardor amb una nova edició del Prades Bosc, amb tallers, caminades, gastronomia, etc.

— A DiadeGranja.com aquest cap de setmana ja podreu celebrar la Castanyada o Halloween amb els divertits tallers i les zones d'oci per a tota la família en un entorn molt especial.

— L'Enramada de l'Arboç, la mostra enogastronòmica de la coca enramada, arriba aquest cap de setmana i es presenta com un dels esdeveniments de referència de la tardor gastronòmica al Penedès.

— Si sou amants dels vehicles o esteu pensant en renovar cotxe passeu aquest cap de setmana pels concessionaris Augusta Car i descobriu el nou model SUV de Hyundai, Kona.

— La tardor és un dels millors moments per visitar Conesa, un dels punts amb més encant de la Conca de Barberà amb paisatges que us deixaran la boca oberta.

— A Ocine Les Gavarres la cartellera arriba plagada de les millors estrenes cinematogràfiques i tot en les sales més modernes del Camp de Tarragona.

— Si passeu aquest cap de setmana per Decathlon Reus podreu comprar o vendre material esportiu a la fira Trocathlon, però a més us deixem alguns articles que hi trobareu a la botiga per menys de cinc euros.

— Calafell comença aquest divendres les celebracions de la Castanyada i de Halloween, amb diverses activitats que es prolongaran fins al 5 de novembre.

— Aquest cap de setmana, els dies 28 i 29 d'octubre, se celebrarà la cinquena edició del Terror Show de la Palma de Reus.

— El col·lectiu d'Art Santa Coloma de Queralt ha organitzat una nova edició del Pas per l'Art que enguany arriba a la tretzena.

 

Divendres, 27 d'octubre

— Galatea Llibres acull aquest divendres una interessant xerrada sobre el llibre 'Emocions en sèrie' de Manel Güell, on es projectaran fragments de sèries de televisió per analitzar les conductes dels personatges i descobrir quins valors s'amaguen darrere de les seves accions.

 

Dissabte, 28 d'octubre

— Pep Gimeno Botifarra és el concert que se celebrarà aquest dissabte en el marc del Festival Accents de Reus, al Teatre Bartrina.

—Montblanc acull aquest vespre la tercera edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona que organitza la Confederació d'Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines.

— L'exposició «La festa sota el foc. El ball de diables a Reus», que ha mostrat una col·lecció de vestits antics de diables increïble, tancarà les seves portes aquest dissabte dia 28 d'octubre.

— Aquest dissabte 28 d'octubre, Santa Coloma de Queralt celebrarà la Festa de l'Arbre amb una plantada popular d'arbres de ribera a la zona de l'aqüeducte.


Diumenge, 29 d'octubre

— Aquest diumenge tindrà lloc al pàrquing de Jardiland de Reus, la quarta Jornada d'Adopció d'animals organitzada per l'associació reusenca Gent i Gossos.

— Sanjosex i Carles Belda interpretant el disc ‘Cantut’ actuaran aquest diumenge al Teatre Bartrina en el marc del Festival Accents de Reus.

— Tarakon Duo realitzarà l'estrena de l'obra ‘Desmemòries’ de la compositora tarragonina Marian Márquez, una proposta de violí i percussió, al Convent de les Arts d'Alcover.

— La tercera edició de la Festa de l'Esport de Torredembarra arriba aquest diumenge a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra amb una masterclass de zumba a càrrec del gimnàs Zona Fitness.

— L'Auditori Pau Casals serà escenari aquest diumenge, a les dotze del migdia, del concert de cloenda del Mes Pau Casals en commemoració al 44è aniversari de la mort del Mestre.

— Aquest diumenge s'ha organitzat una sortida popular per conèixer les barraques i cabanes de pedra seca de Montblanc.