Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 25 al 27 de maig

Els plans per al cap de setmana: del 25 al 27 de maig

Una setmana més Augusta Car Hyundai us porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes per a tots els gustos. A l'Hospitalet de l'Infant donen el tret de sortida a les Jornades de la Tonyina, amb la Tonyinada 2018, i també és moment per les tapes als Mercats de Reus amb un esdeveniment únic, així com la Festa de la Farigola a Prades i molt més.

 

Tot el cap de setmana

— Aquest dissabte i diumenge és un moment ideal per visitar Prades ja que se celebra la Festa de la Farigola i la vila vermella es guarneix amb flors als balcons i al carrer, a més de celebrar moltes activitats.

— Durant dos dies Reus conscienciarà la població sobre la importància d'un transport responsable amb el medi ambient amb la celebració de la fira Velèctric.

— A Parc Central per acabar el mes, s'ha organitzat el Taller de Zumba, on els petits gaudiran movent l'esquelet al ritme de les últimes cançons i coreografies d'aquesta modalitat.

— Salou celebra l'últim cap de setmana del Gastrotour amb la participació de 64 establiments de restauració que ofereixen les seves tapes i beguda per un preu de 2,5 euros.

— Si ja comenceu a preparar les vacances dels vostres fills, el Casal d'Estiu de DiadeGranja.com és únic al Camp de Tarragona i fusiona aprenentatge amb diversió a la natura.

— A Ocine Les Gavarres la cartellera té un protagonista indiscutible aquesta setmana, es tracta de la nova pel·lícula que narra la història de Han Solo, de la saga Star Wars.

— A Cambrils, es fa el 'Vermuting', així ho indica la nova campanya que s'ha posat en marxa en què 27 establiments faran promocions per l'hora del vermut per un preu de 2,5 euros.

 

Divendres,  25 de maig

—La Biblioteca Carles Cardó de Valls viurà entre 20.00 i 21.00 hores, la ‘Supernit a les biblioteques’ públiques, una activitat gratuïta organitzada pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat.

— El Dúo Miró porta la seva música a l'emblemàtic espai de El Círcol a Reus per realitzar el segon concert que s'emmarca dins el cicle Vermusic, a partir de les 20.30 hores.

— Aquest divendres a les 21.00 hores més de setanta cantaires de l’Orfeó Reusenc pujaran dalt de l’escenari del Teatre de l’Orfeó de Reus per a interpretar peces d’estils diversos.

 

Dissabte, 26 de maig

— Les parades del Mercat Central de Reus es transformaran en estands de restauració amb el 'Menja't el Mercat' 2018, amb tapes, música i tallers perquè tothom gaudeixi de l'ambient.

— Aquest dissabte Reus serà capital de la llibertat amb fins a tres concerts paral·lels en diferents espais que recaptaran fons i clamaran democràcia i llibertat.

— Montblanc serà escenari d'un retrocés en el temps i es traslladarà tres segles enrere, concretament al segle XVIII, tot fent un repàs de com era la societat de la Conca de Barberà de després de la Guerra de Successió.

 
Diumenge, 27 de maig

— Tret de sortida a les Jornades de la Tonyina a l'Hospitalet de l'Infant amb la celebració de la Tonyinada 2018, on els restaurants participants oferiran tapes amb la tonyina com a protagonista, a més d'actuacions musicals i més sorpreses.

— El CF Reus juga el seu últim partit de la temporada a l'Estadi Municipal de Reus, i ho fa contra el Córdoba que es juga la salvació, a partir de les 20.30 hores.

— El Vendrell celebra aquest diumenge 27 de maig la 76a edició de la Festa de la Bicicleta, un esdeveniment que enguany arriba amb diferents novetats, com un recorregut més familiar.