Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 22 al 24 juny

Els plans per al cap de setmana: del 22 al 24 juny

Arriba un dels caps de setmana amb més activitat de l'any, i Augusta Car Hyundai us porta l'agenda amb els millors plans per fer. Sens dubte l'arribada oficial de l'estiu i Sant Joan són els protagonistes indiscutibles, però a Reus també arrencaran la Festa Major de Sant Pere. Concerts i cultura arreu del territori.

 

Tot el cap de setmana

— Valls entra de ple en la seva Festa Major de Sant Joan i ho fa amb infinitat d'actes de tot tipus: culturals, seguici, focs artificials, concerts i moltíssim més.

— Encara no teniu els coets preparats? A Coets Jormicoy hi trobareu una gran varietat d'articles pirotècnics i al millor preu, tot amb un assessorament a partir de la seva experiència de 24 anys.

— Aquest cap de setmana al Vendrell se celebra la 32a Fira Turismar, del 22 al 24 de juny, amb expositors del sector turístic i d'oci, del sector dels serveis, d'alimentació i d'artesania, així com 'food trucks'.

— S'acosta Sant Pere, això vol dir que Cambrils es prepara per la Festa Major, i els actes començaran aquest mateix dissabte, 23 de juny, i s'allargaran fins al diumenge 1 de juliol.

— Si no sou gaire de petards i Sant Joan, també podeu escapar-vos a Ocine Les Gavarres i gaudir de les darreres estrenes que aquesta setmana estan en cartellera.

— La Fira Centre Comercial mostrarà el seu costat més solidari els dies 22 i 23 de juny, i és que tots els nens i nenes que visitin aquest espai podran participar en una inciativa molt solidària tot fent un dibuix que formarà part del Mur Solidari de l'AFANOC.

 

Divendres, 22 de juny

— Aquest divendres es dona el tret de sortida als esperats Jocs Mediterranis, amb la inauguració que es farà a partir de les 21.00 hores al Nou Estadi de Tarragona.

— El Mag Lari arriba al Centre Cultural de Valls amb la seva visó còmica i la carismàtica faceta de showman, a partir de les 20.30 h amb el seu darrer espectacle en gira 'Dolce Vita'.

— Aquest divendres a Parc Central a partir de les 18.00 hores es farà la cloenda de la primera edició dels Experience Days amb dansa urbana, una exhibició de hip-hop i una companyia professional.

— El Cor Joves Veus del Vendrell actua aquest divendres dia 22 de juny, a les 20.00 hores, a la Sala de les Catifes del Museu Deu, amb divuit cantaires.

— L'aparcament del Barri Antic de Valls serà la zona de concerts gratuïts per la Festa Major de Sant Joan, i divendres el cartell el configuren Zoo, Zebda i Pop'n'roll Cover Band.

— També hi haurà música a Reus amb les Barraques de Festa Major, que aquest divendres comptaran amb l'actuació de Sense Sal, Gertrudis i Seguirem.

 

Dissabte, 23 de juny

— A Parc Central mb motiu del dia de Sant Joan, s'ha programat un taller on els nens i nenes crearan el seu propi coet amb cartró i cartolines, de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

— A Reus les Barraques de Festa Major posaran la música de la revetlla de Sant Joan, i durant la tarda hi haurà cercavila de foc, encesa de foguera i més sorpreses.

— La plaça Nova d'Alcover serà enguany l'escenari de gairebé la totalitat de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan, amb la Flama del Canigó, sopar de motxilla i molt més.

— La festa de Sant Joan torna a la plaça Corsini de Tarragona, punt neuràlgic i tradicional d'aquesta festivitat, amb foguera, sopars populars i revetlles amb concerts.

— La vila de l’Arboç celebra la tradicional revetlla de Sant Joan a la sala polivalent, amb un sopar popular, foc i revetlla amb música.

— De nou, la nit a Valls portarà concerts amb grups de renom per la Festa Major de Sant Joan i aquest dissabte per la revetlla serà el torn de Buhos, Els Catarres i l'Hora de Joglar.

— A Montblanc a les 19.30 hores la Flama del Canigó arribarà, i mitja hora més tard serà rebuda a l’Ajuntament, on es procedirà a fer la lectura del Missatge 2018 per donar pas a actes més lúdics i familiars.

— Pel que fa a Santa Coloma de Queralt, els actes també començaran a les 20.00 hores del vespre amb l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça Catalunya.

 

Diumenge, 24 de juny

— Valls culmina la Festa Major de Sant Joan aquest diumenge amb les processons i actes culturals i solemnes que celebrar aquesta festivitat del municipi.

— Reus agafa el protagonisme aquest diumenge amb l'arrencada de la Festa Major de Sant Pere: el pregó i la primera Tronada són els actes més destacats de diumenge.

— Darrera nit de grans concerts a l'aparcament del Barri Antic de Valls per la Festa Major, aquest cop amb  La Raíz, la nova banda de Xavi Sarrià i els Doctor Prats.