Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 14 al 16 de setembre

Els plans per al cap de setmana: del 14 al 16 de setembre

Una setmana més Augusta Car Hyundai et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes. Els actes previs de les festes majors de Reus i Tarragona —Santa Tecla i Misericòrdia— ocupen bona part dels actes destacats, però també hi ha lloc per altres esdeveniments.

Tot el cap de setmana

— A la cartellera d'Ocine Les Gavarres hi trobareu estrenes per a tots els gustos aquest cap de setmana, però sens dubte el film més destacat és 'Predator'. A més, diumenge hi haurà cine gratis pel 75è aniversari d'Ocine.

— Si esteu pensant en renovar cotxe no us podeu perdre els 'HyunDAYS' als concessionaris d'Augusta Car Hyundai, amb descomptes de fins a 6.000 euros en unitats limitades.

— Torredembarra es prepara per celebrar la novena de la Fira d'Indians, que enguany tindrà lloc el 15 i 16 de setembre al nucli antic del municipi.

— La Festa Major de Santa Tecla a Tarragona ja comença a caminar, i ho fa amb un cap de setmana ple d'activitats amb cultura popular, concerts i moltes més activitats.

— A Reus també escalfen motors de cara a la Festa Major petita, en honor a la Mare de Déu de Misericòrdia, i compten amb un cap de setmana ple d'actes per a tots els gustos.

— El pròxim dia 15 començarà la campanya ‘Més Moda’ a La Fira Centre Comercial a Reus amb moltes activitats destinades a tots els que vulguin gaudir de les últimes tendències en moda i bellesa.

— Creixell està de Festa Major durant tot el cap de setmana i entre els actes hi destaquen la tradicional Processó del Pa Beneït que es farà diumenge.

 
Divendres, 14 de setembre

—El local nocturn de referència, l'Hangar de Reus, estrena temporada i ho fa aquest divendres amb l'Opening Winter 2019, on hi participaran convidats especials com Cabronazi o Pau Brull.


— Els Amics de l'Orgue del Vendrell han programat per aquest divendres una actuació molt especial dins el cicle de concerts de l'orgue de l'església, l'acompanyament musical de la pel·lícula muda 'Faust' de Murnau, de l'any 1926.

— Divendres d'actes previs de la Festa Major de Santa Tecla, on el 10è aniversari de les Tecletes i La Crida seran alguns dels actes destacats.

— La Festa Major de Misericòrdia a Reus també compta amb activitats prèvies aquest divendres, entre les quals destaca l'espectacle 'Misericòrdia: de Reus al cel'.

 

Dissabte, 15 de setembre

— A partir d'aquest 15 de setembre, al Parc Central de Tarragona s’hi podran veure estrelles, planetes i constel·lacions i, inclús, trepitjar la lluna a través de la instal·lació del seu propi Planetari Digital.


— L'Agrupació Musical i Majorets Santa Anna del Vendrell estan de celebració aquest dissabte 15 de setembre, amb la commemoració del desè aniversari des que es van tornar a ajuntar.

— Descobriu el patrimoni indià de Torredembarra amb les visites guiades que es realitzaran en el marc d'una nova edició de la Fira d'Indians, que omplirà el municipi d'activitats.

— La Festa Major de Santa Tecla de Tarragona continua amb un dissabte ple d'activitats per a tots els gustos, entre els quals hi destaquen les vermutades o la 36a Mostra de Folklore Viu.

— L’historiador Josep M. Porta publica un llibre sobre la Mare de Déu de la Serra i el presentarà a les 7 de la tarda, a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc, a Montblanc.

— El foc, els gegants i les vermutades protagonitzaran un dissabte molt ple d'actes a Reus, en el marc de les festes de Misericòrdia, i és que hi haurà de tot i per a tots els gustos.


 
Diumenge, 16 de setembre

— Aquest mes de setembre Ocine fa 75 anys, i per celebrar-ho organitza aquest diumenge una sessió matinal gratuïta als seus cinemes, entre els quals hi ha el Centre d'Oci les Gavarres a Tarragona, Les Mates del Vendrell, i els cinemes de Port Halley a Vila-seca.

— Diumenge perfecte per visitar la vila vermella, i és que aquesta setmana Prades celebra la Festa de la Patata amb degustacions, mercadet i més activitats.

— El Port de Cambrils acollirà aquest diumenge la campanya 'Deixa't prendre el pèl', i es convertirà en una gran barberia que permetrà tallar el cabell, pentinar, arreglar o afaitar barbes a canvi d'un mínim de 8 euros de donatiu, destinats íntegrament a la investigació del càncer infantil.

— Cunit ha organitzat per aquest diumenge una pedalada popular en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, es tracta ja de la desena edició d'aquesta pedalada, que té inici i final a la plaça de la Vila.


— La Fira d'Indians de Torredembarra tanca portes aquest diumenge amb diverses activitats, mercadet i al vespre per acomiadar-se amb havaneres del grup de Veles i Vents.

— El 35è aniversari del Ball de Diables de Tarragona protagonitza el diumenge d'actes previs de la Festa Major de Santa Tecla a Tarragona, però hi haurà moltíssimes més activitats.

— La Trobada d'Elements del Seguici Fets per Tu és l'acte central del diumenge d'activitats per la Festa Major de Misericòrdia, i també hi haurà havaneres i rom cremat, entre altres.