Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 10 al 12 de novembre

Els plans per al cap de setmana: del 10 al 12 de novembre

Una setmana més Augusta Car Hyundai et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes per a tots els gustos. La ruta de tapes de Reus, Ganxet Pintxo, arriba a la seva recta final, i també és temps de festes majors d'hivern amb Vilallonga del Camp i el Morell. El cinema té un pes important amb les darreres estrenes a Ocine i els cines Axion a Reus, així com les darreres projeccions del Memorimage, i moltes més activitats perquè gaudiu.

 

Tot el cap de setmana

— Aquest cap de setmana la Mostra de Productes Locals fa les seves dues darreres edicions, a Santa Coloma de Queralt i a Falset, amb taller de cuina, parades per tastar i comprar els productes, etc.

— La ruta de tapes de Reus, la Ganxet Pintxo, encara aquest cap de setmana els seus últims dies amb la participació de més d'una quarantena de restaurants i un nivell molt més elevat en les tapes.

— Vilallonga del Camp celebra aquests dies la Festa Major d'hivern en honor a Sant Martí amb activitats populars, i a més també inaugurarà el nou Museu del Cinema al municipi.

— Al Morell també estan de Festa Major d'hivern per Sant Martí i tenen un cap de setmana ple de concerts, tronada, cercavila popular, diables i moltes activitats més.

— Reus s'ha convertit els darrers dies en la referència del cinema documental amb el Memorimage, que realitza les seves darreres projeccions aquest cap de setmana.

— Del 10 al 19 de novembre tindrà lloc la 22a edició de la Setmana de la Ciència a Tarragona, en la qual es podran realitzar tallers, veure experiments i assistir a xerrades per descobrir la ciència de més a prop.

— Com sempre podeu gaudir de les darreres estrenes de la cartellera a Ocine Les Gavarres, que compta amb diverses sales equipades amb l'última tecnologia.

— La tercera edició del Som Terra de Safrà de Santa Coloma de Queralt se celebra del 10 al 12 d'octubre amb tallers, degustacions, xerrades i molt més per descobrir aquesta espècia.

— Valls serà l'epicentre de la tretzena edició del Guant, Festival de Teatre de Titelles, del dijous 9 al dilluns 13 de novembre, amb l’atractiu principal de la companyia italiana de la ciutat de Parlem.

— Prepareu-vos per la fira Tot Nuvis 2017 a Reus participant al sorteig d'entrades que tenim en marxa a ReusDiari.cat.

— Durant tot el cap de setmana firaReus acollirà la Esquiades SnowFun, una mostra experiencial que comptarà, entre d'altres, amb un simulador innovador d'esquí, trineus estirats per huskies siberians i una pista de patinatge sobre gel.

 

Divendres, 10 de novembre

— Al Vendrell podreu gaudir d'una exposició de fotografies que rememora l'1 d'Octubre al municipi, obra del fotògraf Toni González a l'Aparador Jove del Consell Comarcal.

— Els Dimonis de Montblanc organitzen una nova edició del passatge del terror a l'antiga església de Sant Francesc, amb entregues aquest divendres i també dissabte.

 

Dissabte, 11 de novembre

— Aprofiteu el dissabte anant a La Fira Centre Comercial de Reus i després veient una pel·lícula a les noves sales de cinema Axion que es troben a la tercera planta de l'equipament.

— La Cooperativa Agrícola de Calafell celebra aquest dissabte 11 de novembre una renovada festa del vi nou i l’oli novell.

 
Diumenge, 12 de novembre

— La proposta de titelles italiana 'l'Opera dei Pupi' que forma part del Festival GUANT de Valls portarà al Convent de les Arts d'Alcover un espectacle catalogat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

— El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell continua la seva programació estable de tardor aquest diumenge, a les dotze del migdia, amb 'El llop ferotge'.