Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 05 al 07 de gener

Els plans per al cap de setmana: del 05 al 07 de gener

Arriben els primers dies de 2018 i una setmana més Augusta Car Hyundai us porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana! Aquest divendres els protagonistes a tots els pobles i ciutats de la demarcació són la il·lusió i les rialles dels més petits de la casa per l'arribada dels Reis Mags. Durant la tarda de divendres hi ha preparades centenars de rues per celebrar l'arribada dels Reis carregats de regals. Tarragona, Reus, Montblanc, Vilallonga del Camp, Torredembarra, Roda de Berà o Ulldemolins, entre molts d'altres municipis i ciutats ho tenen ja tot a punt per omplir de llum, color i alegria els carrers i places i posar així punt i final a les festes nadalenques d'enguany.

 

Durant tot el cap de setmana

—  Darrers dies per gaudir de l'enllumenat nadalenc i de les activitats que el Parc Central ofereix amb motiu de les festes nadalenques

 

— Tarragona afronta els primers dies de l'any amb les darreres hores d' activitats al Mercat Central, el Mercat d'Artesania al centre de la ciutat, la pista de gel i les il·luminacions nadalenques que es mantenen enceses.

 

- També a Reus es pot gaudir encara durant tot el cap de setmana de la pista de gel i de l'ambientació nadalenca que ha omplert la ciutat aquestes darreres setmanes.

 

Divendres, 5 de gener

— Les rues de Reis seran les protagonistes indiscutibles de la jornada. Des de primera hora de la tarda, fins gairebé la mitjanit, hi ha programades les diferents rues de Reis que podreu seguir gairebé a tots els pobles i ciutats de Tarragona.

 

Dissabte, 6 de gener

— Darrer dia per gaudir del Pessebre dels Estels a Masia Castelló, a l'Hospitalet de l'Infant, amb la participació de més de 200 actors i noves incorporacions.

 

Diumenge, 7 de gener

— A partir de les 18h, pels carrers de Reus, Bojos per les Rebaixes a càrrec de Buenafuente's Actors i a la Sala Santa Llúcia de Reus, a  les 19h, representació de Recull de Pastorets