Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: del 03 al 05 de novembre

Els plans per al cap de setmana: del 03 al 05 de novembre

Una setmana més Augusta Car Hyundai et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes. L'arribada de l'oli nou comença a ser protagonista amb les fires de l'oli, com la que se celebra aquest cap de setmana a Mont-roig del Camp. La gastronomia també és protagonista amb l'arrencada de la ruta de tapes de Reus, la Ganxet Pintxo, o la Mostra de Productes Locals que passa per la Secuita i Vila-rodona. També hi ha lloc per a la música i els concerts, el cinema i molt més.Tot el cap de setmana

- La ruta de tapes de Reus, Ganxet Pintxo, arrenca aquesta setmana i aquest serà el primer cap de setmana que estigui en marxa amb la participació de més de quaranta establiments.

- La desena edició de Safran a Montblanc tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de novembre i torna a presentar una programació molt variada on destaquen algunes novetats.

- Arranquem el mes de novembre i ho fem amb un interessantíssim horitzó de propostes cinematogràfiques, com sempre totes en Ocine les Gavarres.

- Vila-rodona i la Secuita acullen aquest cap de setmana la Mostra de Productes Locals, on es podran veure els productes fets a la nostra zona amb la màxima qualitat i també gaudir de xerrades i tallers de cuina.

- Aquest cap de setmana Altafulla arrenca la seva Festa Major d'hivern en honor a Sant Martí amb el Pregó, activitats culturals, concerts, cercaviles i molt més.

- Prepareu-vos per l'arribada de l'oli nou de la Cooperativa Agrícola de Riudoms i apuntar-vos al sorteig de 10 tiquets per l'esmorzar gratuït durant la Festa de l'Oli Nou la setmana que ve.

- El Morell arrenca aquest cap de setmana les activitats en honor a la Festa Major de Sant Martí, amb cultura popular, teatre, espectacles i concerts.

 

Divendres, 3 de novembre

- Restaurants i cellers de la Conca ofereixen un sopar de tapes coincidint amb la fira Safran de Montblanc, sota el nom «4 + 5 a la taula».

- A partir d'aquest divendres Reus tornarà a comptar amb sales de cinema, concretament a la Fira Centre Comercial amb l'obertura dels cinemes Axion.
 

 

Dissabte, 4 de novembre

- L'actor Ernest Villegas interpreta «Un obús al cor», l'obra de Wajdi Mouawad, al Teatre Bartrina de Reus, on es replantejarà els vincles amb els pares, aprofundirà en la tristesa i gaudirà de la felicitat en 80 minuts, sobre un escenari, completament sol.

- Classe magistral per a directors de banda al dels Infants que tractarà l'anàlisi des del punt de vista de la direcció de les partitures o l'expressió corporal, amb el director argentí Miguel Etchegoncelay.

- Aquest dissabte arrenca el V Festival Internacional Òrgans de Poblet, que se centrarà aquest any en el repertori dels segles XVI a XVIII, amb el concert inaugural de l'organista Giulia Ricci.

- L'Auditori Pau Casals del Vendrell acull aquest dissabte 4 de novembre, a les 20.30 hores, una actuació del Quartet Brossa, amb Enric Carreras al piano.


Diumenge, 5 de novembre

- A Mont-Roig del Camp celebren aquest diumenge la Festa de l'Oli Nou on es podrà degustar l'oli de primer raig. Aquest any, novament, la Festa de l'oli nou es celebrarà al poliesportiu municipal i hi haurà un esmorzar popular.

- El Festival accents arriba al seu punt i final amb el concert especial de cloenda de Guillem Anguera i convidats presentant el disc '14 km', al Teatre Bartrina a partir de les 19.00 hores.