Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: de l'8 al 10 de setembre

Els plans per al cap de setmana: de l'8 al 10 de setembre

Una setmana més Augusta Car Hyundai i delCamp.cat et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes per a tots els gustos. La Festa Major de Montblanc, la Fira d'Indians a Torredembarra, la Festa Major de les Borges del Camp, els actes previs a la Diada de Catalunya i moltes activitats més omplen el cap de setmana al Camp de Tarragona. Així que si encara esteu indecisos, escolliu entre els millors plans que us proposa delCamp.cat, cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!

 

Tot el cap de setmana

— El patrimoni modernista de Reus, el campanar de la Prioral de Sant Pere, els museus..., són alguns dels indrets que podreu visitar a meitat de preu amb la nova polsera 'Visit Reus'.

— Les Borges del Camp té un cap de setmana ple a vessar d'actes amb motiu de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera, amb concerts, focs artificials, espectacles, tallers infantils i molt més.

— Aprofiteu el cap de setmana per descobrir el restaurant amb la cuina més creativa i deliciosa del Camp de Tarragona, Cook&Travel a Salou.

— La màgia del Circ Raluy Legacy arriba per primera vegada al Parc Sant Jordi de Reus, una oportunitat única per gaudir d'un espectacle per a adults que cap petit s'hauria de perdre!

— La Pobla de Montornès arrenca aquesta setmana la seva Festa Major amb un programa farcit d’actes on destaquen la tradició i l’esport.

— El pallasso que no fa gens de gràcia torna a la gran pantalla: 'It' és una de les estrenes més esperades i la podreu veure a Ocine Les Gavarres, així com totes les estrenes.

—  El festival High Rock-a-billy de Calafell transporta el municipi a la nordamèrica dels anys 50 amb els vehicles, les parades i sobretot els concerts dels millors grups del món d'aquest gènere.

— Ulldemolins celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major d'estiu amb actes centrats també en la Diada de Catalunya, i a més a més música, sopar popular, recital, etc.

— Durant tot el cap de setmana Torredembarra celebra una de les seves cites més indispensables: la Fira d'Indians, que compta amb parades, visites turístiques i moltes més activitats.

— Montblanc celebra durant aquest cap de setmana la seva Festa Major amb actes populars, concerts, cercaviles,...

— Si us voleu posar en forma, Zona Fitness a Torredembarra ofereix els millors programes i a més sorteja un mes de gimnàs gratis i sessions d'electro.

— Arrenca un mes de setembre molt intens en l'agenda castellera, amb diverses diades de gran importància on es veuran grans castells.

 

Divendres, 8 de setembre

— «Terrània, 15 anys de ceràmica a Montblanc» repassa la història del festival a partir d'una vintena de les peces que cada any l'Ajuntament ha anat incorporant al seu fons artístic.

— Altafulla es prepara per celebrar, entre el 8 i l'11 de setembre, els actes de la seva Festa Major Petita de Sant Antoni


Dissabte, 9 de setembre

— El Drac de Foc el Tallot del Vendrell continua immers en la celebració dels actes del seu vintè aniversari i aquest dissabte celebrarà a partir de les cinc de la tarda la primera trobada de dracs malcarats.

— Bon ambient, bona música i vermut és el que trobareu aquest dissabte a Cambrils amb motiu d'una nova edició del Techno Vermut que organitza Tarraco Center.

— Albinyana compta amb un cap de setmana ple d'actes, alguns recuperant alguns dels suspesos de la Festa Major, i durant el dissabte tindrà capgrossos, màgia, foc amb una cercavila i un sopar popular acabat amb festa.

 
Diumenge, 10 de setembre

— Riudoms encara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d'actes que es desenvoluparan aquest diumenge, com sardanes, sopar popular i la Marxa de Torxes.

— A Reus també tindran lloc diversos actes previs a la Diada de Catalunya, entre els quals hi destaca la ja tradicional Marxa de Torxes.

— La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge a la tarda, com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país l’Onze de setembre.