Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els plans per al cap de setmana: de l'01 al 03 de febrer

Els plans per al cap de setmana: de l'01 al 03 de febrer

Una setmana més Augusta Car Hyundai us porta l'agenda amb els millors plans per fer aquest darrer cap de setmana de febrer. El Cós Blanc de Salou és, era l'esdeveniment més esperat, però finalment ha estat ajornat per les previsions meteorològiques; mentre que al Vendrell celebren la Xatonada Popular, que enguany arriba carregada de novetats, sense oblidar-se de l'ineludible 33è Concurs de Mestres Xatonaires.

Tot el cap de setmana
— Salou arriba al punt culminant de la seva Festa Major d'Hivern. El Cós Blanc serà el gran protagonista d'un cap de setmana carregat d'actes, amb cercaviles, balls, festa i correfoc.

— El club infantil 'El Parc' del Parc Central de Tarragona acull un taller de jocs tradicionals; la millor manera de divertir-se com ho feien els avis, amb bitlles de fusta, joc de bales, saltar la corda o la baldufa, entre d'altres.

— Exposició fotogràfica 'Els primers trets de Francesc Boix' a Valls. Fins al 17 de febrer, la Sala Sant Roc acull aquesta exposició amb fotografies inèdites de la Guerra Civil i la 2a República; un autèntic tresor per a la memòria històrica.


— 'Et vindré a tapar' a la Sala Trono de Tarragona. Una obra espectacular i emotiva a càrrec de la companyia Espai en Construcció, que es basa en la història real dels milers d'homes desapareguts durant la guerra civil i l'espera de més de 60 anys de les seves famílies per saber on estaven enterrats.

— El Vendrell acull la Xatonada Popular. La festa gastronòmica s'allarga durant tot el cap de setmana, amb novetats, l'Exhibició de Xatonaires Infantils i el 33è Concurs de Mestres Xatonaires com acte més destacat.

— Valls celebra durant tot el cap de setmana la Festa de la Candela amb diverses activitats per a tots els gustos, algunes d'elles més solemnes i d'altres més populars.

Divendres, 1 de febrer
— Concert espectacle de Love of Lesbian al Teatre Fortuny. Els barcelonins porten a Reus el seu nou espectacle 'M&M Miralls i Miratges'; una posada en escena innovadora on interpretaran els seus èxits acompanyats de teatre, màgia i ombres xineses.

— Ocine Les Gavarres rep la tornada de Bola de Drac a la gran pantalla. La cartellera s'omple de possibilitats, amb les grans estrenes de les darreres setmanes, la possibilitat de veure l'àmpliament premiada als Gaudí, 'Entre dos aguas', o l'estrena de la nominada als Oscar, 'Green Book'.

— El divendres 1 de febrer marcarà l’inici de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils, al Baix Camp, una iniciativa gastronòmica que s’allargarà fins al 24 de febrer

Dissabte, 2 de febrer
— Espectacle infantil 'Mare Terra' al Teatre Fortuny de Reus. Una representació que combina actors i titelles que tracta l'aparició de la vida al planeta Terra; a càrrec de la companyia Príncep Totilau.

— First Lego League al Palau de Congressos de Tarragona. El certamen més massiu per a la fomentació de les vocacions científiques i tecnològiques reunirà prop de 500 alumnes d'entre 6 i 16 anys, en una competició amb aprenentatge i diversió a parts iguals.

— El Centre Recreatiu de Vilallonga acull la projecció de 'El Resplandor'. Una bona oportunitat de tornar a gaudir d'una gran pel·lícula a la gran pantalla de forma totalment gratuïta. La projecció s'emmarca en el cicle fílmic dedicat al director nord-americà Stanley Kubrick.

Diumenge, 3 de febrer
— Zona Fitness Torredembarra ofereix classes de zumba gratuïtes. Durant tot el mes de febrer, el centre esportiu torrenc no cobrarà cap import per una de les seves activitats més populars!

— Neteges bucals solidàries a Dental Esthetics. La clínica dental se suma a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer del pròxim dilluns i oferirà neteges bucals a canvi de l'import que els pacients desitgin; destinat íntegrament a l'AECC.