Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Els híbrids i elèctrics de Hyundai Augusta Car: l'estalvi i el respecte pel medi ambient a la vegada

Els híbrids i elèctrics de Hyundai Augusta Car: l'estalvi i el respecte pel medi ambient a la vegada

Podeu sol·licitar una prova als concessionaris d'Augusta Car Hyundai per descobrir les prestacions i les característiques d'aquest tipus de vehicles

Cada cop són més els conductors i conductores que tenen clar que cal tenir en compte el medi ambient a l'hora d'escollir un vehicle. Aquest factor és ja un dels que s'ha de tenir molt en compte durant la compra d'un cotxe nou, no només per responsabilitat amb el nostre entorn, sinó també per les normatives que ja estan en marxa en diverses grans ciutats en el marc dels procols per contaminació. 

 

Els cotxes elèctrics i híbrids són un dels que s'estan obrint més mercat precisament per aquests factors, però és natural que encara hi hagi algunes incerteses a l'hora de decantar-se per un d'ells, i és que el desconeixement ens pot generar dubtes. És per això que des d'Augusta Car Hyundai han posat en marxa una campanya perquè experimenteu de primera mà què se sent conduïnt un dels seus models HyundaiIONIQ, i només un omplint un senzill formulari que trobareu en aquesta pàgina web podreu realitzar una prova de conducció sense cap compromís, i així comprovar vosaltres mateixos els avantatges d'aquests vehicles.

 

Tres cotxes respectuosos amb el medi ambient i amb tots els avantatges

A Augusta Car Hyundai podreu escollir entre els tres models de HyundaiIONIQ que té la marca, els qual compten amb els distintius ECO o de Zero Emissions que proporciona la DGT, que permeten circular i aparcar amb més llibertat a la ciutat. El primer d'aquests models és el Hyundai IONIQ Híbrid, què proporciona tot el que s'espera d'un cotxe convencional però amb tots els avantatges en matèria de medi ambient i economia que ofereix la propulsió elèctrica. L'IONIQ és diversió al volant, amb una eficiència energètica líder a la seva classe i tot acompanyat d'un impressionant disseny. El sistema híbrid combina un eficient motor de gasolina, un motor elèctric i una bateria de polímer de ió-liti que fa que la conducció sigui sostenible, econòmica i emocionant. Podeu descobrir tots els detalls del Hyundai IONIQ en aquesta pàgina.

 

El segon model de Hyundai IONIQ és l'elèctric, carregat de dinamisme i amb un motor elèctric de gran potència. Es carrega més ràpid que un 'smartphone' i compta amb més de 280 quilòmetres d'autonomia. A més compta amb una carrosseria que impressiona pel seu disseny atrevit i bonic, que també proporciona una aerodinàmica que sumat als seus components esdevé en una combinació perfecta per a la conducció. Creat des de l'emoció, elegant i atractiu, l'IONIQ Elèctric té una presència impecable des de qualsevol angle, ho podeu comprovar consultant tots els detalls en aquest enllaç.

 

Finalment el darrer model que trobareu a Augusta Car Hyundai és l'IONIQ Híbrid-Endollable. Es defineix com el futur de la conducció, i no és per menys, ja que es pot combinar els dos sistemes depenent de les necessitats, ja que tan sols s'ha de tocar un botó per passar a manera 100% elèctrica, generant zero emissions. Ofereix una conducció d'absoluta tranquil·litat amb la seva impressionant silueta amb baix centre de gravetat, feta amb l'innovador acer avançat d'alta resistència que aporta dinamisme, estabilitat i eficiència en la conducció. Descobriu tots els seus avantatges visitant la seva pàgina web.