Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

El CF Reus i Hyundai Augusta Car reforcen la seva unió

El CF Reus i Hyundai Augusta Car reforcen la seva unió

El CF Reus Deportiu i Hyundai Augusta Car han renovat l’acord de col·laboració que els manté units des de la temporada 2015-2016. Aquest acord, que serà vigent per quart curs seguit, compta amb una ampliació del suport per part del concessionari al club reusenc. I és que, la principal novetat d’enguany és la decidida aposta de Hyundai Augusta Car pel futbol femení roig-i-negre, ja que els equips femenins del CF Reus lluiran el logotip del concessionari de cotxes a la part posterior dels pantalons.

 

A banda de l’acord pel futbol femení, Hyundai Augusta Car seguirà apostant pel primer equip roig-i-negre, com ja fa des de la temporada 2015-2016, quan el CF Reus es trobava a Segona Divisió B. Aquest és un dels fets destacats pel President del club reusenc sr. Xavier Llastarri, ja que «Hyundai Augusta Car sempre ens ha acompanyat, en els bons i els mals moments, i per nostres és un plaer que continuï col·laborant amb nosaltres».

 

El Gerent de Hyundai Augusta Car, Vicenç Jiménez, també s’ha mostrat «molt content de renovar i ampliar l’acord amb el club. Teníem clar que l’aposta no havia de ser només pel primer equip i no volíem deixar de banda altres àrees del club, com són els conjunts femenins. Esperem que, tant la nostra marca com el CF Reus, continuem en creixement constant i arribem ben lluny». Augusta Car és el concessionari Hyundai a Reus, Tarragona, Valls i Cambrils.