Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Augusta Car us porta al concert d'Alejandro Sanz a Cambrils

Augusta Car us porta al concert d'Alejandro Sanz a Cambrils

Voleu anar a veure Alejandro Sanz a Cambrils? Doncs Hyundai Augusta Car us regala dues entrades! L'únic que heu de fer és seguir la nostra pàgina a Facebook www.facebook.com/hyundaiAugustacar/ i penjar-hi una fotografia vostra amb un Hyundai. Ens és igual si us feu una selfie o si la foto us la fa algú altre, el que importa és que el cotxe es vegi bé! I preguntareu: "I si no tenim un Hyundai?" Doncs no passa res, no us preguntarem si el cotxe és vostre, d'un conegut o si l'heu trobat pel carrer. Això sí, quan ens envieu la fotografia mireu que no es vegi la matrícula!

Entre tots aquells que hagin seguit les nostres indicacions correctament, farem un sorteig el divendres 5 d'agost, on escollirem el guanyador. A partir d'aquí, ens hi posarem en contacte via Facebook i acordarem com fer l'entrega de les entrades. En el cas que el guanyador no contesti a la crida, durant el sorteig haurem escollit dues butlletes més perquè el premi no quedi sense propietari.

El guanyador de les entrades i un acomapanyant podran gaudir de primera mà del concert d'Alejandro Sanz. L'artista farà parada a Cambrils amb la seva gira "Sirope Vivo", que deu el nom al seu darrer disc "Sirope". L'àlbum ha comptat amb l'ovació unànime del públic i dels mitjans de comunicació i aquest any ja ha guanyat dos premis Grammy Llatins. El concert tindrà lloc el dijous 11 d'agost a les 22h al Parc del Pinaret de Cambrils.