Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Arriben els 'HyunDAYS' a Augusta Car Hyundai amb preus d'escàndol

Arriben els 'HyunDAYS' a Augusta Car Hyundai amb preus d'escàndol

Durant vuit dies, del 9 al 16 de maig, s'oferiran grans descomptes en el marc d'aquesta gran promoció

 

Si esteu pensant en comprar un cotxe, us heu de marcar al calendari unes dates imprescindibles, i és que als concessionaris oficials d'Augusta Car Hyundai celebraran durant vuit dies una promoció única que portarà preus d'escàndol en 58 vehicles d'aquesta marca. La campanya, que porta el nom 'HyunDAYS', es farà del 9 al 16 de maig, i és molt important ser ràpid ja que les unitats de cotxes amb descompte seran limitades.

 

Els avantatges que trobareu en aquesta promoció són fins a 6.000 euros de descompte en la compra d'un dels 58 cotxes de Hyundai, i a més el primer any de l'assegurança de regal, el que permetrà als afortunats estrenar cotxe amb un descompte inigualable. L'elegància natural i la tecnologia més avançada de tots els models de Hyundai han captivat milions de persones, i és que Hyundai és una de les marques automobilístiques punteres, amb una excel·lent relació qualitat-preu, i que a més és una de les més conscienciades amb el respecte al medi ambient i ofereix una gama de vehicles per a tots els gustos.

 
Tecnologia d'avantguarda i elegància natural

No us ho penseu més i descobriu l'univers Hyundai visitant qualsevol dels nostres concessionaris a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls i col·laborador a Montblanc. Als concessionaris rebreu un tracte personalitzat i proper, amb la màxima confiança que dóna el fet que Augusta Car sigui una empresa consolidada, amb solidesa i solvència dins el món automobilístic, amb ni més ni menys que quaranta anys d'experiència. La satisfacció dels nostres clients és la millor carta de presentació, però si visiteu les nostres instal·lacions ho comprovareu en directe.

 

Allí podreu viure l'experiència 'Modern Premium', amb la qual podreu provar el vehicle que escolliu per satisfer la vostra curiositat o esvair els dubtes que tingueu. També hi trobareu una zona d'esbarjo amb Wi-Fi, esmorzar que se serveix cada matí i espai per fer un cafè tot llegint premsa especialitzada i els diaris del dia, un espai que també és molt útil si heu de dur el vostre vehicle al servei de taller d'Augusta Car.

 

També tindreu el compromís del concessionari d'oferir-vos un cotxe de substitució quan us sigui necessari, així com fer les vostres consultes o demanar cita prèvia al taller per Internet, facilitant-vos totalment els tràmits. Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera València 199, i si ho preferiu també podeu consultar la pàgina web o seguir les novetats al nostre Facebook, així com trucar-hi al 977 552 414.