Augusta Car, Concessionari Oficial Hyundai a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls

Les Nostres notícies

Arriba el Nou Hyundai i30 als concessionaris Hyundai Augusta Car

Arriba el Nou Hyundai i30 als concessionaris Hyundai Augusta Car

Arriba el nou Hyundai i30, un cotxe completament nou, actual i amb tan bona presència que s'allunya de l'anterior generació i s'acosta als seus rivals europeus. Compta amb un nou i atractiu disseny atemporal que canvia en la nova graella frontal de format hexagonal, els nous fars davanters LED i de conducció diürna, a més de les més avançades prestacions de connectivitat, una pantalla tàctil de 8 polzades i el paquet més complet de dispositius de seguretat Hyundai.

Destaca el seu nou motor de gasolina T-GDI de 1,4 litres i 140cv, un nou motor turbo de gasolina T-GDI de 1,0 litres de 3 cilindres i un motor turbo-diésel de 1,6 litres, disponible en 3 nivells de potència: 95cv, 110cv o 136cv. A part de la caixa del canvi manual, pot incorporar transmissió automàtica de set velocitats de doble embragatge (DCT). El consum combinat del nou i30 és aproximadament de 5,6-3,4 l/100km, amb unes emissions de CO2 de 130-89 g/km.

Sense deixar de tenir la seva personalitat, aquest disseny s'estendrà a la resta de la família i30, ja que Hyundai ja anunciat l'arribada d'una sèrie de nous models basats en la recentment estrenada plataforma d'aquest, com per exemple, la versió familiar Station Wagon. Dissenyat en el Centre Tècnic de Hyundai Motor Europa a Rüsselsheim, fabricat a la planta de Nosovice -República Txeca- i testat per Hyundai al circuit de Nürburgring, el nou Hyundai i30 és el cotxe més important de la marca sud-coreana a Europa.

Acosta't al teu concessionari Hyundai Augusta Car i descobreix el nou Hyundai i30 sol·licita aquí una prova del vehicle.